Fietstour cohousing volzet, nog 2 woontours in juni

groepsfoto deelnemers fietstour Noordwijk

De fietstour cohousing op 20 mei is ondertussen volzet, maar er staan in juni nog twee woontours op het programma. Een bustour door Sint-Gillis, Elsene, Vorst en Ukkel op 3 juni en een fietstour van de Noordwijk tot Thurn & Taxis op 24 juni. 

Geïnteresseerd in cohousing? Bezoek Brusselse projecten tijdens de Samenhuizendag op zaterdag 19 en zondag 20 mei. Raadpleeg het volledige programma met openingsuren per project op Samenhuizen.be

Bustour 3 juni 'Van het KMI tot de Marollen'

Een bustour door Brussel, Elsene (deels), Ukkel, Vorst en Sint-Gillis.

Een gevarieerde tour langs de artistieke wijken van Sint-Gillis tot de residentiële buitenwijken van Ukkel. Onderweg tonen we u de verschillende woontypes en krijgt u informatie over het openbaar vervoer, de aanwezigheid van winkels en groen, de sfeer van een buurt enzovoort.

 

Praktisch:

  • Vertrek en einde: Centraal Station Brussel (zijde Kantersteen)
  • Duur: van 9u15 tot 14u (met middagpauze)
  • Kostprijs: 7 euro (lunch op de middag inbegrepen in de prijs)

Schrijf in voor deze bustour

Fietstour 24 juni 'Van de Noordwijk tot Thurn & Taxis'

Een fietstour langs de Noordwijk, centrum Brussel (noordelijk deel), Havenwijk en Tour & Taxis (Molenbeek), stukje Laken.

Wie de stad in al haar details wil leren kennen, moet de fiets op. We nemen u mee door de buurten langs het noordelijk deel van het kanaal. Van wolkenkrabbers en hoogbouw in de Noordwijk, langs de statige boulevards rond het De Brouckèreplein en de KVS, tot de wijken rond de groene site van Tour & Taxis. Hebt u zelf geen fiets? Reserveer er eentje bij uw inschrijving voor de tour.

Praktisch:

  • Vertrek en einde: Noordstation Brussel (aan het Bolivarplein, bij de Eurolines)
  • Duur: van 9u15 tot 14u (met middagpauze)
  • Kostprijs: 3 euro (huur van een fiets via Wonen in Brussel is inbegrepen in de deelnameprijs, lunch niet inbegrepen in de deelnameprijs)

Schrijf in voor deze fietstour